Novice

TRIUM - 2017

PLESNI FORUM CELJE, sobota 18.11.2017 ob 21.00
TRIUM - koncert in predstavitev novega CD-ja

TRIUM  je nova slovenska pop-rock skupina,ki izvaja svežo,avtorsko glasbo in bo v mesecu oktobru izdala svoj prvi album z naslovom Puzzle!.
Album na katerem je deset avtorskih pesmi so posneli v studiu Matevž Goršič s.p. v Celju,miksi in masteringi pa so bili narejeni v studiu Phonik (Matej Doljak) v N.Gorici.
 
Člani skupine Trium so:
-Roman Nussdorfer - avtor tekstov in glasbe,solo kitarist in back vokal;
-Matjaž Mikac - bas kitara;
-Sine Videčnik – glavni vokal in ritem kitara
 
Pri snemanju so sodelovali:
-Matevž Goršič na klaviaturah;
-Nik Lovše-bas kitara;
-Gašper Obšteter-bobni;
-Nika Kodrič-back vokali
 
Čeprav gre za novo skupino so njeni člani že kar nekaj časa prisotni na slovenski in bivši jugoslovanski glasbeni sceni – sodelovali so v mnogih glasbenih projektih:
- Roman Nussdorfer - ustanovni član novogoriških Avtomobilov -  že na njihovi prvi LP plošči je kot avtor in kitarist presenetil z izvirnimi glasbenimi idejami. Kasneje se  je posvetil pisanju glasbe, tekstov, snemanju in aranžiranju v domačem studiu, sedaj pa se z novim repertoarjem in skupino vrača na oder; 
- Matjaž Mikac – kot basist in kitarist nastopa v različnih zasedbah, med drugimi v Celjskem plesnem orkestru Žabe in  Brazzzz bendu;.
- Sine Videčnik – je član še  Kladivo, konj in voda, s katero je posnel kaseto Zorenje, LP Vidov ples, s skupino Aletheia CD Na drugi strani  in z Danijem Bedračem CD Orfej. Od leta 2014 kot vokalni  solist sodeluje z Celjskim  plesnim orkestrom Žabe in Brazzzz bendom.
 
Predstavitev  glasbenega prvenca bodo imeli 18.novembra ob 21.uri v dvorani Plesnega foruma Celje,kjer bodo premierno zaigrali tudi deset najnovejših,malo bolj rockerskih, seveda avtorskih komadov!
Na koncertu se jim bodo pridružili še Nika Kodrič-back vokali,
Matevž Goršič-klaviature,Gašper Obšteter-bobni in Nik Lovše-bas,ritem kitara.