Novice

LAČNI FRANZ - 2020 - PRESTAVLJENO

PLESNI FORUM CELJE,petek 3.4.2020 ob 21h
LAČNI FRANZ
            »Dobrodošli na palubi. Dobrodošli za krmilom.
            Našo ladjo čaka dolga pot čez ocean.
            Dobrodošli v naši družbi. Mi smo vsak po svoje čudni.
            Z nami boš od smeha vedno ravno prav pijan.  »
           (Ladja Norcev, Lačni Franz)
Lačni Franzje še vedno anagažiran, glasen, udaren, žanrsko samosvoj in da so pesmi iz železnega repetroarja z leti samo pridobile na aktualnosti, k temu pa pripomorejo tudi novejše, nekatere prepesnjene, druge pa čisto sveže.
Album, ki je izšel pri Založbi Celinka so naslovili Tu smo-vaši smo! in predstavlja skupino v njeni primarni in najboljši podobi: v živo na koncertu, v direktnem rajanju s publiko, na domačem terenu, kjer mora band pokazat svoje prave barve! Publika na posnetkih je šesti član skupine, ki s svojim prepevanjem pričara nepozabno vzdušje. Devetnajst pesmi albuma na devetnajst različnih načinov poje o štiridesetih letih veselja, o žalosti, o erotiki, o črnem humorju, o zafrkavanju in o ljubezni. Album ni samo dragocen dokument svojega časa, ampak je tudi aktualen, saj se zgodovina rada ponavlja, zato veliko pesmi zveni zelo moderno, kot da bi bile napisane za nove generacije.
Zasedba: Zoran Predin (vokal), Anej Kočevar (bas), Luka Čadež (bobni), Boštjan Artiček (klaviature) in Tine Čas (kitara).
Zaradi izjemnega koncerta in seveda malega prostora.......rez in inf.031413409.....20eur