Novice

 Plesni forum Celje, občasno prireja tudi priljubljeno prireditev, ki se je med občinstvom prijela pod imenom MOŽGANI Z JAJCI
                                              
Začitni znak prireditve, ki je zasnovana kot talk show , je priljubljeni voditelj, provokator in novinar brez dlake na jeziku Sašo Hribar, ki v sproščenem vzdušju in na povabilo Plesnega foruma Celje gosti znane medijsko zanimive osebnosti.
                                  
Doslej se je vsaka prireditev pod imenom Možgani z jajci v preteklosti vtisnila v spomin vseh prisotnih gledalcev.
                                              
Eminentni gostje, kot so bivši predsednik države gospod Milan Kučan z ženo Štefko,pesnica in pisateljica Svetlana Makarovič, pokojni psihiater dr. Janez Rugelj, kontroverzni dr. Artur Štern in dr. Vesna Godina, dr. Manca Košir in pisatelj ter poslanec Tone Partljič, prvak SNS Zmago Jelinčič-Plemeniti in novinarka Vesna Milek... so vsak na svoj način vedno poskrbeli za imenitno in nepozabno doživetje.
                                              
Ker se z izbiro gostov vedno trudimo biti aktualni, smo za tokratni talk show povabili kandidate za župana Mestne občine Celje.
                                              
Svojo vizijo vodenja naše občine so tokrat  predstavili:
                                              
 Andreja Rihter (SD), Jana Govc Eržen (LDS), Janko Požežnik (SDS), Branko Lobnikar (Zares) in  aktualni župan Bojan Šrot (SLS).
                                              
Kdo ima jajca in kdo možgane? Ali pa celo oboje? Skuša vedno na sebi lasten način dognati neprekosljivi Sašo Hribar.